Verkoop Jubileumboek

zondag 12 december 2021   |   10:00 - 12:00   |   Clubhuis

Voor de zwaar gesponsorde prijs van 10 euro vanaf 12 december 2021 te koop in het clubhuis. Je kunt het prachtige boek dan gelijk meenemen. Natuurlijk kun je het boek ook elk weekend kopen na de winterstop. Maar wees er op tijd bij, want het is een eenmalige uitgave. Let er even op dat u alleen met de PIN kan betalen en de verkoop corona proof zal verlopen!

 

Per post kopen kan ook, de kosten zijn hiervoor 20 euro. (10 euro voor het boek en 10 euro verpakking en portokosten) Bestellen kan vanaf nu tot 1 juli 2022 door betaling van 20 euro, over te maken naar rekeningnummer: NL51 RABO 0396 6948 96 t.n.v. HC De Meeuwen o.v.v. BOEK en uw adres. We sturen het boek dan z.s.m. op. Wees er snel bij want de oplage is beperkt en op is echt op!

 

Het jubileumboek "Vijftig jaren jong!” is uitgekomen. Een halve eeuw Meeuwen in tekst en beeld. Een boek van stevige kwaliteit, handzaam formaat, mooi papier, gebonden en in hard- cover.

Maar liefst 120 pagina’s in full colour. Vanaf het eerste begin in 1971 tot en met dit seizoen. Verdeeld over vijf tijdvlakken van tien jaren elk. Vol met historie, feiten, verhalen, gegevens en veel oude en nieuwe foto’s. Een heerlijk bladerboek voor zowel de oudste als de nieuwste leden. Alle huidige teams staan er in! Maar zeker ook heel erg leuk voor oud-leden.

 

En wat zo mooi is: er zijn achterin zes pagina’s vrijgelaten waar jij je eigen Meeuwenverhaal kunt afmaken. Met het inplakken van teamfoto’s, krantenberichten, wedstrijdverslagen enzovoort. Het wordt dan jouw persoonlijke boek. Voor nu, maar vooral voor later.