Sponsor mogelijkheden

Hockey is een sport met een positief imago en wordt gekenmerkt door fair play. Door sponsoring van onze hockeyclub, een team, evenement of iets anders dat met hockey te maken heeft bereikt u diverse doelgroepen: gezinnen, studenten en bedrijven.


Groeiende vereniging

HC De Meeuwen is een groeiende sportclub in de Noordoostpolder. Ons ledental ligt momenteel zo rond de 280 leden. Het merendeel van onze leden is jeugd.

Sinds 2012 heeft onze vereniging een geheel nieuwe accommodatie met nieuwe kunstgrasvelden en een representatief clubhuis. Een uitstraling die past bij onze club.


Flexibel meedenken

HC De Meeuwen benadert sponsoring vanuit het oogpunt van 'partnership'. Dit betekent dat we graag met u meedenken over hoe u uw naamsbekendheid via onze club optimaal kunt vergroten. De kans is groot dat we naast de meer traditionele uitingen zoals een sponsorbord, alternatieve tegenprestaties kunnen aanbieden. Partnership betekent voor HC De Meeuwen het creƫren van een win-win situatie tussen club en sponsor.

We stellen ons flexibel op en maken sponsorafspraken op maat, passend bij uw wensen.


Belangstelling?

Wilt u deelnemen aan ons sponsorprogramma of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sponsorcommissie. Wij willen u in ieder geval bedanken voor uw interesse en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen als sponsor van HC De Meeuwen.


[email protected]


Willem van Tilburg  06 - 57 31 06 14

John Heijen            06 - 42 10 96 62

Barry Brockhoff