SamenLoop voor Hoop - HC De Meeuwen

zaterdag 16 mei 2020   |   15:00 - 18:00   |   Geen locatie ingevoerd
SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. 

Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Als HC De Meeuwen willen we graag met één of meerdere teams gaan meelopen. Wil je ook graag meelopen? Meld je dan nu aan via de HockeyApp (HockeyApp -> klik onderin op Meer -> Evenementen -> SamenLoop voor Hoop). Je kunt je aanmelden met een aantal teamgenoten, maar uiteraard ook als individu. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen lopen we met één of meerdere groepen. Let op, er zijn kosten verbonden aan deze inschrijving. Zie voor meer informatie de website https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/flevoland/noordoostpolder-2020/. Bij voldoende aanmeldingen zal er een HC De Meeuwen informatie avond volgen.