Agenda
5-10 
Algemene Leden Verga
8-12 
KerstMixx
Hele agenda
Inloggen
Socialmedia
Sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
H1 HC Zwolle H5 1-0
Veteranen Mixed Hockey Club Ommen HA 2-2
JA1 Flevoland JA2 2-4
JD1 Flevoland JD1 1-7
MA1 HC Kampen MA1 2-1
MA2 HC Zwolle MA8 2-2
MB1 HC Kampen MB1 11-1
MB2 Meppeler HV MB4 0-7
MC1 Meppeler HV MC2 5-1
MC2 MHC De Mezen MC2 0-12
MC3 MHC De Mezen MC3 0-4
Voorstellen jeugdbestuur
Nieuwsafbeelding
28-3-2018  | 
We willen ons als jeugdbestuur graag aan jullie voorstellen en iets over onszelf vertellen.Op de foto zie je van links naar rechts:

Jasmijn Villerius: Hallo ! Ik ben Jasmijn! Ik zit als 6 jaar op hockey en zit nu in C1. Ik zit in het jeugdbestuur omdat mij het organiseren heel leuk leek !

Roos Smid: Hey, ik ben Roos Smid en ben 15 jaar. Ik zit in de B1 van HC de Meeuwen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en te bedenken voor de club.

Roos de Vegt: Hey, ik ben Roos en ik zit in de B1 van HC de Meeuwen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om activiteiten voor de leden te organiseren.

Noor Liebe: Hallo, ik ben Noor Liebe. Ik ben 14 jaar. Ik vind hockey heel leuk en ik train nu mee met C3. Ik zit al 8 jaar op hockey. Ik zit in het jeugdbestuur omdat het me leuk lijkt om activiteiten te bedenken voor de jeugd. En natuurlijk om de activiteiten te gaan organiseren. Ik heb er heel veel zin in !

Eline Roffel: Hoi, ik ben Eline Roffel en ben 13 jaar. Ik zit in de C2 van HC de Meeuwen. Ik zit ook op piano en ik hou erg van tekenen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om activiteiten te bedenken en iets voor de club te betekenen! Ik hou namelijk heel erg van hockey (en de club) dus dat is extra leuk !!!

Myrthe van Asperen: Hoi, ik ben Myrthe van Asperen en zit in de B3. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren. 

Errah de Greef: Hey, ik ben Errah! Dit jaar zit in de C1 en ook in het jeugdbestuur. Ik doe al 5 jaar aan hockey en ik ben niet van plan om het bij die 5 jaar te laten. Daarom was ik meteen enthousiast over het jeugdbestuur. Ik hoop dat ik samen met de andere leden van het jeugdbestuur kan helpen om voor alle leden van de hockeyclub er een leuk jaar van te maken !

Eva Gebbink: Hallo, ik ben Eva. Ik zit in de C2 en ik ben gevraagd om dit jaar deel te nemen aan het jeugdbestuur. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ben 14 jaar en enorm fan van hockey. Ik hockey al vanaf mijn zesde en nog steeds bevalt het. Ik hoop dat ik veel leuke feestjes kan gaan organiseren en ik de hockeyclub nog leuker kan maken voor iedereen. 

Heb je ideeën voor een activiteit of feest, geef dit dan door aan 1 van deze jeugdleden. Je weet ons nu te vinden en als jeugdbestuur vinden we het natuurlijk leuk als jullie ook je eigen ideeën doorgeven !  WE GAAN ER SAMEN EEN LEUK JAAR VAN MAKEN, WIJ HEBBEN ER ZIN IN !!!terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren