Agenda
24-11 
Oliebollen- en Erwte
27-11 
Pietentraining
8-12 
KerstmiXX
29-4 
Sportways hockeykamp
Hele agenda
Inloggen
Socialmedia
Sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
H1 Westerduiven H3 3-1
Veteranen MHC Coevorden HA 2-3
JA1 Apeldoorn JA4 4-3
JD1 MHC De Mezen JD2 10-1
MA1 MHC Dalfsen MA1 2-1
MA2 MHC Epe MA1 1-5
MB1 MHC Bemmel 800 MB2 3-4
MB2 HC Zwolle MB10 3-4
MC1 MHC De Mezen MC2 4-2
MC2 HC Kampen MC1 2-5
MC3 HC Zwolle MC9 3-2
Voorstellen jeugdbestuur
Nieuwsafbeelding
28-3-2018  | 
We willen ons als jeugdbestuur graag aan jullie voorstellen en iets over onszelf vertellen.Op de foto zie je van links naar rechts:

Jasmijn Villerius: Hallo ! Ik ben Jasmijn! Ik zit als 6 jaar op hockey en zit nu in C1. Ik zit in het jeugdbestuur omdat mij het organiseren heel leuk leek !

Roos Smid: Hey, ik ben Roos Smid en ben 15 jaar. Ik zit in de B1 van HC de Meeuwen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en te bedenken voor de club.

Roos de Vegt: Hey, ik ben Roos en ik zit in de B1 van HC de Meeuwen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om activiteiten voor de leden te organiseren.

Noor Liebe: Hallo, ik ben Noor Liebe. Ik ben 14 jaar. Ik vind hockey heel leuk en ik train nu mee met C3. Ik zit al 8 jaar op hockey. Ik zit in het jeugdbestuur omdat het me leuk lijkt om activiteiten te bedenken voor de jeugd. En natuurlijk om de activiteiten te gaan organiseren. Ik heb er heel veel zin in !

Eline Roffel: Hoi, ik ben Eline Roffel en ben 13 jaar. Ik zit in de C2 van HC de Meeuwen. Ik zit ook op piano en ik hou erg van tekenen. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om activiteiten te bedenken en iets voor de club te betekenen! Ik hou namelijk heel erg van hockey (en de club) dus dat is extra leuk !!!

Myrthe van Asperen: Hoi, ik ben Myrthe van Asperen en zit in de B3. Ik zit in het jeugdbestuur omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren. 

Errah de Greef: Hey, ik ben Errah! Dit jaar zit in de C1 en ook in het jeugdbestuur. Ik doe al 5 jaar aan hockey en ik ben niet van plan om het bij die 5 jaar te laten. Daarom was ik meteen enthousiast over het jeugdbestuur. Ik hoop dat ik samen met de andere leden van het jeugdbestuur kan helpen om voor alle leden van de hockeyclub er een leuk jaar van te maken !

Eva Gebbink: Hallo, ik ben Eva. Ik zit in de C2 en ik ben gevraagd om dit jaar deel te nemen aan het jeugdbestuur. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ben 14 jaar en enorm fan van hockey. Ik hockey al vanaf mijn zesde en nog steeds bevalt het. Ik hoop dat ik veel leuke feestjes kan gaan organiseren en ik de hockeyclub nog leuker kan maken voor iedereen. 

Heb je ideeën voor een activiteit of feest, geef dit dan door aan 1 van deze jeugdleden. Je weet ons nu te vinden en als jeugdbestuur vinden we het natuurlijk leuk als jullie ook je eigen ideeën doorgeven !  WE GAAN ER SAMEN EEN LEUK JAAR VAN MAKEN, WIJ HEBBEN ER ZIN IN !!!terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren