Agenda
24-11 
Oliebollen- en Erwte
27-11 
Pietentraining
8-12 
KerstmiXX
29-4 
Sportways hockeykamp
Hele agenda
Inloggen
Socialmedia
Sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Uitslagen
H1 Westerduiven H3 3-1
Veteranen MHC Coevorden HA 2-3
JA1 Apeldoorn JA4 4-3
JD1 MHC De Mezen JD2 10-1
MA1 MHC Dalfsen MA1 2-1
MA2 MHC Epe MA1 1-5
MB1 MHC Bemmel 800 MB2 3-4
MB2 HC Zwolle MB10 3-4
MC1 MHC De Mezen MC2 4-2
MC2 HC Kampen MC1 2-5
MC3 HC Zwolle MC9 3-2
Vitree zoekt pleegouders bij sportvelden NOP
Nieuwsafbeelding
1-11-2018  | 
Bron: De Noordoostpolder, 30 oktober 2018

Wethouder Anjo Simonse heeft zaterdag samen met het bestuur van de hockeyvereniging De Meeuwen het startsein voor de wervingsactie Doneer je sporthek gegeven.

‘Natuurlijk werken we graag mee aan deze goede actie’ zegt Astrid Damman, voorzitter van De Meeuwen. De wethouder voegt toe: ’Ik hoop dat door de spandoekenactie er veel mensen naar de informatieavond komen op donderdag 22 november in ‘t Voorhuys, want pleegouders zijn harder nodig ooit’.

Verschillende sportverenigingen in de gemeente Noordoostpolder hebben hun sporthek gedoneerd om zo aandacht te vragen voor het tekort aan pleegouders. Wanneer kinderen tijdelijk niet thuis kunnen wonen is het fijn als zij zo gewoon mogelijk en in hun eigen omgeving: dichtbij thuis, school, familie en vriendjes kunnen blijven. Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig, voor de pleegkinderen van nu maar ook die van de toekomst.

Informatieavond
Tijdens de avond krijgt u informatie over diverse vormen van pleegzorg, zoals langdurige pleegzorg en crisis pleegzorg. Een ervaren pleegouder vertelt over zijn praktijkervaringen. Tevens wordt uitleg gegeven over het traject om pleegouder te worden. Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

De informatieavond start om 19.30 uur en is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden. De avond eindigt om uiterlijk 21.30 uur. Meer weten over pleegzorg: www.vitree.nl/voor-pleegouders

Op de foto Anjo Simonse (wethouder jeugd), Astrid Damman (voorzitter de Meeuwen) en Hein Verweij (penningmeester de Meeuwen) (© Eigen foto)

terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsor
Sponsoren