Tomislav Jamicic komt zondag 13 januari naar HC De Meeuwen

5-12 Nieuws
Wie is Tomislav? Tomislav is geboren en getogen in Zagreb in Kroatië. Hij is hockey international van Kroatië geweest en ook oud bondscoach van het Kroatisch herenteam. In Nederland werkt Tomislav al een aantal jaren bij hockeyclub Oosterbeek (MHCO) als hoofd opleidingen. Daarnaast is hij al vijf jaar betrokken bij de KNHB als coach en trainer van meisjes C district Oost Nederland. Hij werkt ook voor de European Hockey Federation (EHF) en KNHB als leercoach en hij geeft (inter)nationale cursussen. Sinds 2010 verzorgt Tomislav samen met zijn collega Dick HockeyMagic clinics zowel in Nederland als in het buitenland.  

Ben jij erbij?
Mis het niet en meld je aan voor de zaaltraining die Tomislav speciaal voor onze Meeuwen gaat verzorgen.

Hoe?
Meld je uiterlijk 21 december aan via het evenement zaaltraining 13 januari via de Lisa app. Klik onderin op ‘Meer’ -> Evenementen -> zaaltraining 13 januari. Bij het aanmelden graag je voornaam, achternaam en je team vermelden waarin je speelt.

Er wordt training gegeven tussen 13.00-17.00 uur. Totaal 4 trainingen van een uur en je mag aan 1 training deelnemen. (Kabouters, E, F, D, C, B jeugd)

Op basis van de aanmeldingen maken we een indeling. Per training is er plaats voor 15 kinderen. Wees er snel bij want VOL = VOL.

Als je nog vragen hebt, mail dan naar [email protected]

Met sportieve groet,

Michiel, Siebold, Paul, Astrid en Dennis
Zaalhockeycommissie | HC De Meeuwen
 
5-12-2019 Nieuws