Rabobank Familietoernooi 2019

7-6 Nieuws
Geef je nog snel op voor het familietoernooi op 6 juli! Chaos in het circus.

Lukt het niet om een compleet team bij elkaar te krijgen? Geef je gewoon op en wij stellen een team samen.

Op 6 en 7 juli maken we er weer een geweldig weekend van.
We beginnen op 6 juli om 10.30u met veel hockey, lekker eten, leuke optredens en we sluiten af met muziek van DJ Jarno tijdens het knalfeest ‘s avonds. En natuurlijk mag je weer blijven kamperen.

Het Familietoernooi en de feestavond staan open voor ALLE leden, hun familieleden/vrienden en sponsoren van HC De Meeuwen. Dus ook voor jou!

Aanmelding is alleen mogelijk via deze link. Op basis van de aanmeldingen en ervaringsniveaus worden teams ingedeeld in verschillende poules.

Schrijf je nu in!
Het thema van dit jaar is: CHAOS IN HET CIRCUS. Ga jij met je team verkleed als koordanseressen met een evenwichtsprobleem? Als de circusdirecteur die vergeten is zijn broek aan te trekken? Of gaan jullie als bange Leeuwen? Het maakt niet uit wat je verzint maar doe het zo origineel en chaotisch mogelijk en win samen met jouw team de wisselbeker! (Clowns maken weinig kans op de originaliteitsprijs.)

Circusact
Bedenk alleen, of samen met je team een leuke circusact en meld dit bij [email protected]
 
Kamperen
Als je wilt blijven kamperen, of je wilt aanmelden als begeleider stuur dan een email naar [email protected] (Je zorgt zelf voor een tent en andere kampeerbenodigdheden.)
 
Inschrijfgeld
Tot 16 jaar €5,- per deelnemer.
Vanaf 16 jaar €10,- per deelnemer.
Inclusief, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes. (exclusief dranken).

Inschrijfgeld per team kan je overmaken naar rekeningnummer NL 51 RABO 0396 6948 96 t.a.v. HC De Meeuwen ovv FT19 en TEAMNAAM. Pas als het inschrijfgeld is ontvangen word je daadwerkelijk ingeschreven.

Je kunt natuurlijk ook alleen naar het FEEST komen en genieten van onbeperkt eten bij de snackmobiel. En je verwonderen over de spetterende Circusacts van Meeuwen voor Meeuwen en DJ Jarno. Daarvoor gelden dezelfde bedragen. Mail je aanmelding voor het eten en feest svp naar [email protected] en maak het betreffende bedrag over naar het genoemde rekeningnummer ovv je NAAM en ALLEEN ETEN/FEEST.

Indien wij rekening moeten houden met dieetwensen geef dit dan door via e-mail aan [email protected]
 

"Own the spot”
Op 7 juli van 11.00 tot 12.30 sluiten we dit geweldige weekend af op de skatebaan aan de Nagelerweg met een clinic Urban hockey in samenwerking met Carrefour en de KNHB. Voor alle jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen. Nadere informatie volgt
 
7-6-2019 Nieuws