SamenLoop voor Hoop - HC De Meeuwen

5-2 Nieuws
Update 24 maart 2020, 17.45 uur

Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld. Vanwege de situatie omtrent corona heeft de organisatie van de SamenLopen de beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Kijk op de Samenloop voor Hoop website (klik hier) voor de laatste informatie


-----
Originele bericht (dd. 5 feb 2020)

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, doet HC De Meeuwen mee met een team met de SamenLoop voor Hoop in Emmeloord op zaterdag 16 en zondag 17 mei.

Inmiddels hebben 9 enthousiaste Meeuwen zich aangemeld. We willen graag het team aanvullen tot 15 personen. Het is de bedoeling dat iedereen dan 1,5 uur loopt. Het gaat niet om de hoeveelheid kilometers die je loopt maar om 24 uur achter elkaar als team te wandelen.

Vanuit HC De Meeuwen is Heidi van Asperen de team-captain. Heb je vragen? Stel ze via [email protected] Wil je ons team komen versterken? Meld je aan via deze link. Je kunt jezelf dan toevoegen aan team 41 HC De Meeuwen. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel. 

Het is fijn als je daarnaast nog op zoek gaat naar een aantal sponsoren zodat we als team een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen voor het goede doel.
 
5-2-2020 Algemeen