MEIDEN MA1 HC de MEEUWEN KAMPIOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30-5 Nieuws

Wat sinds vorige week reeds officieus was werd afgelopen zaterdag officieel. Na 11 overwinningen en 1 gelijkspel haalden de meiden MA1 van HC de Meeuwen het kampioenschap binnen. De laatste wedstrijd in en tegen Zwolle mocht er verloren worden met 6-0 maar er werd een prima 3-0 overwinning behaald. Op het snelle waterveld in Zwolle maakten we het onszelf ook nog lastig. Dat was ook de verdienste van Zwolle. Want die gaven helemaal niets cadeau. Wat ook niet meehielp waren de blessures van Emma en Ilse waardoor we minder wisselmogelijkheden hadden. Gelukkig hadden veel ouders de weg naar Zwolle ook gevonden zodat we qua publiek net een thuiswedstrijd speelden.

Imke zette ons vlak voor de rust op een 1-0 voorsprong door voor de keeper koeltjes de bal tegen de plank te tikken. De 2e helft was het spel een stuk beter. De combinaties liepen een stuk vlotter en Giada prikte de 2-0 binnen na een flitsende aanval over 3 schijven. Mare zette de kers op de taart door onnavolgbaar de 3-0 te maken op de voor haar kenmerkende manier,waarna de meiden hun terechte feestje konden gaan vieren. Wat een prachtige beloning enafsluiting voordeze fantastische groep meiden.

Op de foto staande van links naar rechts: Kim, Hiske, Imke, Matthijs, Sophie, Richard, Annelieke, Ilse, Francien, Demi, Eline en Emma.

En zittend van links naar rechts: Mare, Giada, Noelle, Famke en Noa.