Nieuwe Sponsor: deJong&Laan

20-1 Nieuws

Zie ons niet als je accountant.

Maar als mens en als specialist. Als verlengde van jouw team, partners die er samen voor gaan. Met expertise en een enorme drive om je vooruit te helpen. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een duidelijk doel. We ondersteunen je met de uitdagingen en risico’s van nu en kijken samen met jou naar de kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken. Want als we kansen zien, dan gaan we ervoor. Samen!

 

We staan met 23 kantoren in het Midden, Oosten en Noorden van Nederland dicht bij onze klanten. We vinden belangrijk om regionaal ons "gezicht” te laten zien en maatschappelijk ons steentje bij te dragen. We ondersteunen organisaties, initiatieven, evenementen en verenigingen, zowel op landelijk als regionaal niveau. HC de Meeuwen is een ondernemende vereniging en dat past binnen onze cultuur en dienstverlening die wij kunnen en willen bieden.

 

HC De Meeuwen is blij met de nieuwe sponsor. Wellicht komt de expertise van deJong&Laan nog van pas. En ook onze leden hebben er een nieuwe keuzemogelijkheid bij als ze op zoek zijn naar een goede partner voor financiële zaken. Niet voor niets is de passende slogan:

 

Samen gaan! Jouw organisatie klaar voor de toekomst.


 
20-1-2023 Sponsornieuws