Sponsornieuws: Fysiotherapie Polderkracht

6-5 Nieuws

Welkom oude en nieuwe sponsor.

Hockeyclub HC De Meeuwen is blij dat de goede relatie met de fysiotherapie-praktijk kan worden voortgezet. Graag brengen we ook het mooie aanbod voor onze leden onder jullie aandacht.

Fysiotherapie Bakker is al vele jaren een trouwe sponsor van HC de Meeuwen. Op 1 januari is de praktijk overgenomen en gaat de praktijk verder onder Fysiotherapie Polderkracht. Hoewel de naam verandert, blijft de zorg onveranderd. Het bestaande team, de locaties en de specialisaties blijven hetzelfde. Deze verandering omvat tevens de overdracht van de praktijkleiding. Mark Peters, Erik Stolte en Jeroen de Groot zullen de praktijk voortzetten. Samen zullen zij met een frisse kijk en nieuwe ideeën toekomstbestendige zorg leveren.

Fysiotherapie Polderkracht zal de komende jaren het sponsorcontract met HC de Meeuwen voortzetten. Dit betekent dat we de Hockeyclub een warm hart toedragen en onze (sport)fysiotherapeutische expertise aanbieden aan alle leden.

Bij sport (hockey)gerelateerde klachten is een gratis "check” mogelijk. Gewoon even bellen of mailen en aangeven dat je van HC de Meeuwen komt. Op korte termijn wordt er dan een afspraak ingepland, wij beoordelen dan wat je het beste kunt doen zodat je zo snel mogelijk weer kan hockeyen.

Naast onze sportfysiotherapeuten beschikken wij over diverse specialisaties, waardoor wij een grote groep mensen kunnen helpen in hun herstel en revalidatie, maar ook op het gebied van leefstijl en preventie. Fysiotherapie Polderkracht kun je vinden op de bekende locaties aan de Scandinaviëlaan (‘t Kruispunt), Espelerlaan (Flevo Boys) en Europalaan (gezondheidscentrum West)

www.fysiopolderkracht.nl

 
6-5-2024 Sponsornieuws