Alpina/Regiobank nieuwe excellent-sponsor.

22-5 Nieuws

Alpina/Regiobank nieuwe excellent-sponsor.

 

 

Jarenlang hebben we een grote bank als sponsor gehad. Omdat het contract niet werd voortgezet, zijn we op zoek gegaan naar een bank die bij ons past. Een regionale bank is natuurlijk heel prachtig. Hockeyclub De Meeuwen is blij om de nieuwe excellent-sponsor te mogen begroeten. Alpina en Regiobank stellen zich hieronder voor.

WIE ZIJN WIJ?

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.
Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen.

De RegioBank diensten zijn op deAlpina vestiging in Emmeloordverder uitgebreid met zakelijke financieringsmogelijkheden. Van traditionele onroerend goed financieringen, werkkapitaal, lease tot Crowdfunding mogelijkheden Daarnaast natuurlijk de traditionele bankdiensten, betaal- en spaarrekeningen, waarbij een kasfunctie op kantoor tot de standaard behoort. Gewoon weer contant geld kunnen halen, maar ook je spaargeld of dat van je kind op een rekening kan storten. Vaste aanspreekpunten op kantoor en geen doorverwijzing naar 0900 diensten of internet.
Loop gewoon even binnen!

 

 

 
22-5-2024 Sponsornieuws