Een gezond en sportief 2019!

1-1 Nieuws
Het bestuur van HC De Meeuwen wenst jullie allemaal een gezond en sportief 2019 toe!

We kunnen terugkijken op een jaar met hoogtepunten en dieptepunten. In 2018 moesten we helaas afscheid nemen van ons trim-lid Maurice Zirkzee. Vlak voor de zomervakantie hebben we met de trimmers, veteranen en aan aantal bestuursleden een bijzonder mooi afscheid met elkaar gehad bij de club. Maurice heeft zelfs nog een speech gehouden en we hebben met elkaar getoost op het leven. In augustus ontvingen we het bericht dat Maurice was overleden. Ook hebben we helaas afscheid moeten nemen van de moeder van Willemengs Schutte uit meisjes C3. Daarnaast is ons lid van verdienste mevrouw Mieke Smit-Croon in het najaar van 2018 overleden. Verdrietige momenten die we liever niet meemaken maar die helaas toch op ons pad komen. 

Gelukkig hebben we met elkaar ook weer veel mooie herinneringen gemaakt. Het jeugdbestuur was actief met paaseieren zoeken voor de jongste jeugd en ook een geweldige high tea met bingo namen zij voor hun rekening. Een van de hoogtepunten was toch wel de familiedag in juni. Een gezellige Spaanse camping met hockey, dans, muziek, kampvuur en veel gezelligheid. Het ging tot in de late uurtjes door. Dan de opening van ons inspeelveld begin september. Hier gingen heel wat acties aan vooraf die ook voor veel saamhorigheid hebben gezorgd. In November mochten we Sinterklaas met zijn pieten verwelkomen en we sloten het jaar af met de traditionele KerstmiXX. We kunnen trots zijn op wat we met elkaar afgelopen jaar hebben bereikt. Zonder de inzet van alle vrijwilligers was dit niet mogelijk. 

Zaterdag 5 januari zit het bestuur bij elkaar om alle plannen voor 2019 uit te werken. We willen er met elkaar weer een mooi hockeyjaar van maken met leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. We starten 13 januari met de eerste zaaltraining onder leiding van Tomislav Jamicic. Op naar een mooie nieuw hockeyjaar met elkaar!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur


Astrid Damman
Voorzitter

 
1-1-2020 Bestuur