Wel zo slim, bitje in

4-4 Nieuws
Als je hockey speelt is het zeer belangrijk dat je een mondbeschermer draagt om je gebit te beschermen. Zowel een harde stick als een harde bal kan een enorme klap op je gebit geven en dit heeft vaak grote gevolgen. Wij adviseren daarom iedereen die hockeyt om een goed passende mondbeschermer te laten aanmeten. 

Het dragen van een mondbeschermer is verplicht gesteld door de KNHB. Dit geldt voor alle categorie├źn spelers (junioren/senioren) in wedstrijden die door de bond worden georganiseerd. De KNHB adviseert ook om bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Een mondbeschermer dient zo comfortabel mogelijk te zitten. Individuele mondbeschermers die door een tandarts zijn vervaardigd, worden in het algemeen als het meest comfortabel ervaren. 

 

Mondbeschermer via Tandartsenpraktijk van Giffen Plat.

Omdat wij de hockeysport een warm hart toedragen maken wij deze beschermers al jaren voor HC De Meeuwen tegen een zeer gereduceerd tarief. Een normale transparante kost 35 euro en een leuke gekleurde effen of gevlamd 40 euro. 

Het is zinvol vanaf het moment dat de blijvende voortanden doorgebroken zijn meestal is dit 6 a 7 jaar en ook voor een beschermer tijdens de beugelbehandeling kunt u bij ons terecht.

Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u bellen dagelijks tussen 9 en 12 uur met tandartsenpraktijk van Giffen Plat telnr 0527-614880.

Uiteraard kan er dan een afspraak gemaakt worden echter omdat dit een sponsordienst is gebeurt het tijdstip in overleg met ons.

Met sportieve groet, 
Matthijs en Karin van GiffenAfbeelding :KNHB / Willem Vernes
 
4-4-2023 Sponsornieuws