Coronavirus update: Coronavirus van invloed op hockeysport

21-4 Nieuws
Update 21 april 2020, 20.00 uur
 
Ook wij hebben de persconferentie van de minister-president met betrekking tot de maatregelen die na 28 april zullen gelden gevolgd. De KNHB probeert de gevolgen van deze maatregelen voor de hockeysport zo snel mogelijk te publiceren. Tevens is aangegeven dat de gemeente een regie functie heeft om samen met ons naar de mogelijkheden te kijken. We laten jullie zo snel mogelijk weten wat we kunnen organiseren.


---------
HC De Meeuwen volgt sinds het begin van de coronacrisis de berichtgeving van de KNHB, de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de op 31 maart gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

Competities
De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Zodra de KNHB de mogelijkheden concreet in kaart heeft, volgt een update.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen. We rekenen daarom op het begrip van alle Meeuwen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier bij ons terecht kan.

Maatregelen verlengd tot en met 28 april
Voor de volledigheid wijzen we je er op dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en clubhuizen gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april.

Bezoek voor meer informatie de site van de KNHB <klik hier>.

 
21-4-2020 Nieuws