Een gezond en sportief 2021!

31-12 Nieuws

Beste Meeuwen,

 

Allereerst wil ik jullie namens het bestuur een gezond en sportief 2021 toewensen!

 

Wat een bijzonder jaar hebben wij achter ons gelaten. Een jaar vol van corona en daardoor ook een aangepast hockeyprogramma. De jeugd heeft gelukkig een groot deel van het jaar nog kunnen trainen, voor de senioren was dat helaas een stuk lastiger. Ook de zaalcompetitie kon jammer genoeg niet van start gaan. Ik denk dat dit een jaar was dat wij zo snel mogelijk achter ons moeten laten.


Als de maatregelen het toelaten zouden we vanaf zondag 31 januari weer kunnen starten met de competitie. Mocht dit nog niet lukken laten we dan hopen dat we toch ergens in dit voorjaar een wedstrijdje mogen spelen of in ieder geval weer kunnen trainen.


Dit jaar wordt sowieso een heel bijzonder jaar. Het hele jaar staat in het teken van het 50 jarig jubileum van HC de Meeuwen. De jubileumcommissie heeft al een mooi programma samengesteld. Hou je mail en sociale media in de gaten!

 

Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en dat we elkaar weer heel snel op het veld of in het clubhuis mogen ontmoeten.

 

Namens het bestuur,

Michiel Nijhuis

Voorzitter a.i.

 

 
31-12-2021 Bestuur