Oproep voor de activiteitencommissie

2-4 Nieuws
Als bestuur hebben we besloten dat het goed is om een activiteitencommissie op te richten. De organisatie van de diverse activiteiten was nu verspreid over bijvoorbeeld het jeugdbestuur, de sinterklaascommissie, de technische commissie, het bestuur enz. Door nu dit samen te brengen in één commissie zorgen we ervoor dat de organisatie van de diverse activiteiten geborgd wordt en de aandacht blijft krijgen die het verdient. Wij hebben het dan bijvoorbeeld over het organiseren van een clinic, het sinterklaasfeest, de familiedag, paaseieren zoeken, een bezoek aan een wedstijd in de hoofdklasse, een bierproeverij of waar ook maar animo voor is. Als commissielid heb je de vrijheid om met leuke ideeën te komen.

Voor deze commissie zoeken wij 8-10 enthousiaste (volwassen) leden of ouders van jeugdleden. Inmiddels hebben de eerste vrijwilligers zich gemeld. Door de commissie wat groter te maken kunnen de taken onderling goed verdeeld worden, zodat iedereen mee kan helpen met het organiseren van de activiteit waar hij of zij het meeste feeling mee heeft. Ook zal hierdoor de inzet van tijd enigszins beperkt blijven. Als commissielid is het vooral de bedoeling dat je organiseert en coördineert. Voor de uitvoering kan je vaak een beroep doen op een hoop enthousiaste leden en ouders. Dit natuurlijk ook weer in samenspraak met de vrijwilligerscoördinator. Het zou mooi zijn als er een commissie komt waarin alle categorieën vertegenwoordigd worden: van ouders van jongste jeugd tot aan de veteranen. 

Wil je meer informatie of nog beter: wil je je aanmelden? Neem contact op met onze kersverse vrijwilligerscoördinator Stephanie Borsboom via [email protected].

Meeuwen, wij rekenen op jullie!

Zonder vrijwilligers geen HC De Meeuwen!
 
2-4-2021 Algemeen