Clubbonus van Volvo!

18-10 Nieuws

Sponsorovereenkomst.

Volvo-dealer Jacob Schaap Emmeloord tekent sponsorovereenkomst met HC de Meeuwen waarbij de Volvo Clubbonus geactiveerd is. Spelers en ouders van clubleden van HC de Meeuwen kunnen zorgen voor een bijdrage van €1.000,- of €500,- in de clubkas!

Volvo is sinds 1994 partner van de KNHB en investeert al meer dan 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richt Volvo zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen ze niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau. Volvo neemt de rol als partner van de hockeysport serieus en stimuleert de samenwerking tussen de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers die midden in de hockeysamenleving staan.

Hoe werkt het?
Als een speler of ouder van een clublid van HC de Meeuwen een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo-dealer Jacob Schaap Emmeloord, stort Volvo Cars Nederland €1.000,- in de clubkas. Wanneer er gekozen wordt voor een Volvo occasion met Selekt label, wordt er een bedrag van €500,- gestort in de clubkas.

De clubbonus gaat niet ten koste van de inruilprijs of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Car Nederland, die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als u de aankoop overweegt van een Volvo Selekt occasion, of een nieuwe Volvo gaat aanschaffen of leasen en u hockeyt bij of bent een ouder van een lid van HC De Meeuwen, neem dan contact op!
Volvo dealer Jacob Schaap Emmeloord heet u van harte welkom!

Nieuwe sponsor.

Hockeyclub De Meeuwen is blij met de komst van deze grote sponsor. De club vindt het fijn dat Volvo zich met name richt op de jongste jeugd van de vereniging. Dat begint al met de bidons die ze de jeugd geven tijdens de jubileumclinic op 16 oktober. De jaarlijkse bijdrage zal, waar mogelijk, ook in het teken staan van (het aantrekken van) de jeugd. Daarnaast is de clubbonus van Volvo Nederland een uitgelezen kans om extra mooie zaken voor de club te kunnen realiseren. Dus daar vragen we ook uw aandacht voor.

 
18-10-2023 Sponsornieuws