Super Sunday 2022

24-5 Nieuws
Super Sunday
Zondag 22 mei, Super Sunday bij HC de Meeuwen! Met mooi weer, was het een echt Mexicaans feestje! Natuurlijk eerst het sportieve gedeelte van de dag!

De Veteranen opende de Super Sunday met een wedstrijd tegen de koploper De Mezen uit Harderwijk. Wedstrijden tegen De Mezen thuis en of uit, zijn de afgelopen jaren lastige wedstrijden gebleken maar, afgelopen zondag hebben we een plezierige en sportieve wedstrijd gespeeld, die helaas met 1-2 werd verloren. 
Daarom niet getreurd, de verdediging stond haar en zijn mannetje en onze rijzende ster Maudy, heeft op een miraculeuze wijze een strafcorner tegen weten te houden….. Chapeau! Middenveld en voorhoede hebben ook een schitterende pot hockey laten zien met een moyenne van 30 scoops in 4 kwarten. Het publiek wat kwam kijken naar Dames 1, draaide zich af en toe om van veld 2 naar veld 1, om ons team te zien spelen en bewonderen!

De Dames mochten dus ook om 11:00 afslaan, en ook zij mochten tegen de koploper. De Dames moesten winnen om nog een kans op het kampioenschap te houden, dus het gat van 6 punten moest gedicht worden. Wat een samenspel hebben de Dames laten zien aan alle toeschouwers. 
Zo’n leuke teamspirit dat zelfs Ilka als trouwe supporter en coach blijft komen, ondanks dat haar dochter in Zuid-Afrika zit. 5-2 de eindstand, het gat is gedicht naar 3 punten. Dus volgende week moeten de dames winnen en moet koploper Twello verliezen om kampioen te worden!

Om 13:00 was het de beurt aan de Heren! Zij kwamen Nijverdal tegen op de mooiste zandvlakte van de Polder. Met Bart op doel was het plan vooraf duidelijk, de nul houden! Uit de eerste ‘’soort-van--aanval’’ van Nijverdal kwam een strafcorner, en tadaaa de Heren stonden voor de zoveelste keer weer eens achter, het plan ging de prullenbak in. 
Het nieuwe plan had codenaam: sexy-hockey. Nou en dat heeft het 11-tal van Nijverdal moeten weten. Met goals van Thijs, Steven, Jaap en Mark hebben we de score meer dan rechtgezet waardoor het een warme maar uiteindelijk makkelijke overwinning werd voor The Boys in Red, 8-2. Met 43 punten hebben de heren een 3de plek in het kampioenschap. Volgende week tegen de koploper!

Direct na de wedstrijden ging het los en was het tijd voor het Mexicaanse feest van de Super Sunday! De gehele accommodatie was versierd, de Piñata hing voor de kinderen, overal liepen sombrero´s en de koelkast was goed gevuld met Desperado’s, Corona en Liefmans. Allerlei ingrediënten voor een SUPER SUNDAY! De foto’s zeggen soms wat meer over het feest dan dat wij er nu een heel verhaal over gaan schrijven en misschien is dat ook maar beter. 

Natuurlijk moeten we wel even wat mensen bedanken die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt!
Bedankt aan de scheidsrechters, coaches, teams en publiek voor het creëren van de echte Meeuwen-sfeer tijdens de wedstrijden. Dankjewel aan alle vrijwilligers die achter de bar hebben gestaan en onze drankjes hebben geserveerd. Dankjewel aan het keukenpersoneel, die onder leiding en in de keuken van Miranda Nijhof een zeer goed diner hebben gemaakt. Dankjewel iedereen!
 
24-5-2022 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?