Trimmers HC de Meeuwen worden steeds beter

18-3 Nieuws

Afgelopen maandag mochten de trimmers van HC de Meeuwen weer hun maandelijkse 2 potjes spelen, dit keer in Harlingen.

De 1e tegenstander van de avond was de Trimmersploeg uit Dokkum. In een vermakelijke wedstrijd waren beide teams gewaagd aan elkaar. Inval doelman Piet moest 3x handelend optreden en deed dat zeer bekwaam en hij wist zodende de "nul” te houden. Aanvallend werden we gedurende de wedstrijd steeds gevaarlijker en uiteindelijk werd dat goede veldspel ook beloond met een doelpunt. Prachtig opgezet over de rechterflank werd Orlando diep gestuurd. Die stoomde door naar de achterlijn, hield het overzicht en legde perfect af op de klaarstaande Rene die vogelvrij de bal tegen de plank plaatste. Een aanval uit het boekje, en een 1-0 overwinning.

De 2e wedstrijd van de avond was tegen Sneek. Daar speelden een aantal jonge dames mee en die lieten de bal lekker makkelijk rondgaan. Qua veldspel was de tegenstander wat beter dan wij maar ze kwamen 0 x dreigend in onze cirkel waardoor Piet een rustig half uurtje had:

Aanvallend waren we net iets slordiger dan in de 1e pot waardoor we een eindstand bereikten waarmee we ook gestart waren. 0-0

Wat mooi is om te zien is dat de trimmers steeds beter gaan spelen. Wekelijks op de maandag even een dik uurtje trainen levert langzaam maar zeker zijn vruchten af. We zijn allemaal wat comfortabeler aan de bal, er wordt goed samengespeeld en ook het coachen in het veld gaat steeds beter. Dus mochten vaders en/of moeders van onze jeugdleden denken, he dat is ook wat voor mij, sluit lekker aan op de mandagavond van 20.00 uur tot 21.15 uur.

 
18-3-2024 Wedstrijdverslagen