Wedstrijdverslag: Meeuwen H1 - Harlingen H1

1-10 Nieuws

Na een fantastische Super Sunday waarin we drie punten hebben binnengehaald, moesten de Heren weer aan de bak tegen Harlingen. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, maar al snel bleek dat we vol gas moesten geven. Harlingen zette meteen veel druk en wist helaas al snel het eerste doelpunt te scoren. In korte tijd liepen ze verder uit met nog twee doelpunten, waardoor we met een 0-3 achterstand het veld afgingen na het eerste kwart.

In het tweede kwart begonnen we opnieuw vol vertrouwen, vooral nadat we van Eddy flink op onze kop hadden gekregen. Het spel verbeterde en Bart wist een prachtig doelpunt te maken. Helaas sloeg Harlingen opnieuw toe en stond het 4-1. In het derde kwart deden we er alles aan om de achterstand terug te draaien. We creĆ«erden veel kansen, mede door goede assists van Kees-Jan en Steven, maar het mocht niet baten. Harlingen maakte er nog één, en zo gingen we het vierde kwart in met een 5-1 achterstand.

In het vierde kwart was de spirit wat weggezakt, maar we bleven strijden en waren niet van plan om de wedstrijd zomaar weg te geven. Gelukkig scoorden we nog een mooi doelpunt, dankzij een prachtige assist van Kees-Jan op Hugo. Harlingen maakte echter ook nog een goal, wat de eindstand op 2-6 bracht.

Maar... de derde helft hebben we keihard gewonnen van Harlingen. Toch nog ergens de beste in!