Maarten Salverda

4-12 Nieuws
Ik ben 15 jaar als trainer actief binnen de hockeywereld, waarvan de laatste 7 jaar fulltime. Begonnen bij MHC Steenwijk, waar ik vroeger ook zelf gehockeyd heb. Na Steenwijk heb ik gewerkt bij de hockeyclubs Hoogeveen, Roden, Sneek, Harlingen, GHBS en Leeuwarden.

Daarnaast ben ik zes jaar betrokken geweest bij de begeleiding van de KNHB districtsteams Jongens C en A van Noord Nederland en ben ik sinds 2010 Funkeydocent voor de hockeybond. Dit betekent dat ik basisscholen bezoek om kinderen van groep 1 tot en met 4 hockeylessen te geven.
Nadat ik twee keer als trainer/coach vijfde van Nederland geworden ben met zaalhockey, heb ik besloten om een eigen vereniging op te richten, IHC Titans. De eerste en enige zaalhockeyvereniging van Nederland.

Sinds begin van het seizoen 2013/2014 ben ik lijncoördinator van de jongens bij MHC Steenwijk, trainer van de jongensteams bij MHC Leeuwarden en trainer/coach van Heren 1 bij dezelfde vereniging.

En sinds dit seizoen ben ik via Sietske Gerards dan ook terecht gekomen bij HC De Meeuwen. Mijn opdracht is om trainers te gaan opleiden. Met de manier die ik hiervoor heb gekozen, probeer ik zowel de trainers als de spelers beter te maken.
Het betekent dat ik in bepaalde periodes de veldtrainingen op donderdagen verzorg.
Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een succesvolle ontwikkeling van HC De Meeuwen.Maarten Salverda in gesprek met een speler
 
4-12-2024 Nieuwsbrief