Meisjes A1 - De Meeuwen MA2: 8 - 0

Gespeeld op: 20-11-2021

Vandaag een heuse clash op het programma. De beide MA teams van de Meeuwen zijn bij elkaar ingedeeld in de competitie en vandaag speelde de MA1 "thuis" tegen de MA2. Wat voor beide teams heel sneu was is dat er geen publiek aanwezig mocht zijn bij de wedstrijd.

Eline zou vandag als veldspeelster fungeren waardoor de meiden van MA1 er voor kozen om elk kwart een andere keeper op de goal te zetten. Dat leverde flink wat verkleedpartijen op en een ander wisselbeleid wat voor Richard weer lastig bleek te zijn. Onder leiding van de heren de Lange en Hofenk werd de wedstrijd in gang gebracht. Al snel nam de MA1 de wedstrijd in handen maar bij de MA2 hadden ze vandaag afgesproken om volle bak 100% tegengas te geven want we kwamen er niet doorheen. Sterker nog de 1e gevaarlijke momenten werden door een prima spelend MA2 gecreeerd. Het is dat de laatste pass net door ons kon worden onderschept anders waren ze toch een drietal keren alleen voor de goal verschenen. Een wake up call voor de MA1 !. Voor de rust wisten we er 2 in te prikken en met een 2-0 voorsprong werd de rust bereikt. Credo was om via snelle balcirculatie de MA2 stuk te spelen, en dat werd meteen het 3e kwart prima uitgevoerd. De ruimtes werden steeds iets groter, het spel werd beter en de kansen kwamen nu ook omdat de krachten ondertussen wat minder werden bij de MA2. Verdedigend stonden we prima, alle onderscheppingen werden meteen ingeleverd bij de middenvelders en die wisten met goed combinatiespel onze spitsen in stelling te brengen.

Al snel stond er een 5-0 stand op het scorebord. Het laatste kwart begon wat rommeliger van onze kant maar dat was zeker de verdienste van de meiden van MA2 die er nogmaals alles aan deden om ons tegen te houden. Uiteindelijk na 70 minuten hockey een 8-0 overwinning voor de MA1. Volgende week de topper tegen Ares MA2 die net als wij alle wedstrijden wist te winnen. 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
MHC Lemmer MA1
Meppeler HV MA1
MHCZutphen MA3
Voorster Hockeyclub Twello MA2
MHC Epe MA1
HC Ares MA2