(Proef) lid worden kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Wij gaan er van uit dat u kennis neemt van de gang van zaken bij HC De Meeuwen, voordat u besluit om (proef)lid te worden, of uw kind (proef)lid te maken. Relevante algemene voorwaarden staan beschreven op deze website. Bij aanmelding als (proef)lid vragen wij hiervoor uw akkoord.

Enkele punten

  • Ik heb kennis genomen van de huisregels.
  • Contributie wordt automatisch in drie delen ge├»ncasseerd.
  • Ouders van jeugdleden zorgen per team voor vervoer naar uitwedstrijden en bardiensten bij thuiswedstrijden.
  • Leden zelf worden vanaf 14/15 jaar opgesteld voor het begeleiden en fluiten van wedstrijden (jongste jeugd). Vanaf 16 jaar is het deelnemen aan de scheidsrechterscursus van de KNHB verplicht om elftallen te kunnen fluiten.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk/per e-mail bij de ledenadministratie, tot uiterlijk 1 mei voorafgaand aan het nieuwe seizoen.
  • Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (de volledige privacyverklaring vind je hier)
  • Indien inschrijver jonger dan 16 jaar is, ontvangen wij graag ook naam, telefoonnummer en e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s).

Vragen over het lidmaatschap kunt u per mail stellen aan [email protected] , of kom langs op een wedstrijddag.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact informatie
   
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
   
   
   
Scheidsrechter gegevens
   
 
   
 
Extra informatie
  Onze club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom vragen we u (dit geldt ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden) om u aan te melden voor een activiteit. Wilt u uw talent inzetten voor onze mooie club? Maak dan een keuze uit een van de volgende activiteiten. Een overzicht van de commissies vindt u onder "De club -> Organisatie". Hier staan ook de vacatures vermeld.

 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.