(Proef) lid worden kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Wij gaan er van uit dat u kennis neemt van de gang van zaken bij HC De Meeuwen, voordat u besluit om (proef)lid te worden, of uw kind (proef)lid te maken. Relevante algemene voorwaarden staan beschreven op deze website. Bij aanmelding als (proef)lid vragen wij hiervoor uw akkoord.

Enkele punten

  • Ik heb kennis genomen van de huisregels.
  • Contributie wordt automatisch in drie delen ge├»ncasseerd.
  • Ouders van jeugdleden zorgen per team voor vervoer naar uitwedstrijden en bardiensten bij thuiswedstrijden.
  • Leden zelf worden vanaf 14/15 jaar opgesteld voor het begeleiden en fluiten van wedstrijden (jongste jeugd). Vanaf 16 jaar is het deelnemen aan de scheidsrechterscursus van de KNHB verplicht om elftallen te kunnen fluiten.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk/per e-mail bij de ledenadministratie, tot uiterlijk 1 mei voorafgaand aan het nieuwe seizoen.
  • Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (de volledige privacyverklaring vind je hier)
  • Indien inschrijver jonger dan 16 jaar is, ontvangen wij graag ook naam, telefoonnummer en e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s).

Vragen over het lidmaatschap kunt u per mail stellen aan [email protected] , of kom langs op een wedstrijddag.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact informatie
   
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
   
   
   
Scheidsrechter gegevens
   
 
   
 
Extra informatie
  Onze club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom vragen we u (dit geldt ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden) om u aan te melden voor een activiteit. Wilt u uw talent inzetten voor onze mooie club? Maak dan een keuze uit een van de volgende activiteiten. Een overzicht van de commissies vindt u onder "De club -> Organisatie". Hier staan ook de vacatures vermeld.